Cosmetica dentara

Este ușor să răspundeți unui zâmbet cu un alt zâmbet. Dar, micile imperfecțiuni naturale sau accidentale, ori petele de alimente pe dinți, vă pot face mai degrabă să vă ascundeți zâmbetul decât să vă bucurați de moment. Cu ajutorul tratamentelor cosmetice dentare moderne, vă puteți recăpăta increderea  in cel mai scurt timp.

Albirea dinților

Albirea dinților este una dintre cele mai ușoare și mai vizibile schimbări pe care le puteți face pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Albirea este un tratament dentar neinvaziv și simplu, prin care dintii sunt adusi la o culoare mai deschisă decat culoarea lor naturală. Tratamentele de albire a dintilor disponibile astazi pot fi realizate si la domiciliu. Insă, dacă aveți plombe mai vechi, coroane și alte restaurări, aceste tratamente de albire vor îmbunătăți doar aspectul smalțului dinților naturali si nu veți observa nicio modificare a culorii la vechile lucrări dentare. Astfel, se recomandă ca acestea să fie înlocuite după albirea dinților, astfel încât să se realizeze o potrivire a noii culori a dinților cu restul zâmbetului dvs.

Bonding

"Bonding" este un cuvânt ce provine din limba engleza si inseamna "legatură". Aceasta proprietate semnifică faptul ca materialele compozite se leagă chimic de dinte. Materialele compozite sunt fabricate intr-o gama mare de nuanțe, permițand restaurari dentare aproape "invizibile". Bonding-ul este o procedură prin care se aplică un material compozit pe dinți (de culoarea acestora), căruia i se da forma necesară, se lasă să se întărească și se lustruieste. Poate fi folosit în anumite situații în care un dinte a fost deteriorat sau a devenit pătat. Acestea sunt reparații minore, care pot fi rezolvate prin intermediul acestui mijloc relativ ieftin, mai degrabă decât printr-o procedură dentară mai costisitoare.

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt bucăți foarte subțiri de porțelan sub formă de dinte, care sunt personalizate la comandă (pentru formă și culoare) intr-un laborator dentar profesionist. Ele sunt lipite pe partea exterioară, vizibilă a dinților pentru a imbunătăti aspectul estetic al unui dinte, sau pentru a proteja suprafata exterioară a acestuia. Ele se pot confectiona fie din ceramică, fie din compozit. Fațetele dentare pot fi alternative la coroanele dentare și soluția ideală în tratarea multor probleme dentare pentru dinții din față.

Coroanele dentare

O coroană dentară este un fel de "capac" în formă de dinte , care este fixat pe un dinte sau un implant. Acest lucru se poate face pentru a ajuta la învelirea dintelui în cauză in vederea îmbunătățirii aspectului acestuia sau pentru a restabili dimensiunea, forma și rezistența acestuia. Coroanele dentare trebuie sa inlocuiască cat mai adecvat dintele pe care îl invelesc. Trebuie sa se integreze ca formă, mărime si culoare cu dintii vecini; trebuie modelată astfel încat masticatia să se realizeze confortabil; trebuie  să pastreze sau să crească rezistenta dintelui pe care il acoperă. 

Va asteptam pe pagina noastra de contact !